آجیل ارزان استخراج لیپید – علوم و فناوری غذایی 100 (2019) 355–361 (شانگهای کیانجیان، شانگهای، چین)، لیپیدها با استفاده از 30 میلی لیتر اتر نفتی (نقطه جوش 30 درجه سانتیگراد تا 60 درجه سانتیگراد) به مدت تقریباً 6 ساعت از قسمت وزن شده نمونه ها در ظرف استخراج استخراج شدند
عنوان | 9 اسفند 15 |
---|---|
نویسنده | فرناز خالقی |
دپارتمان | اوج شید |
تعداد کلمات | 1074 کلمه |
مدت زمان مطالعه | 10 دقیقه |
فهرست مطالب
آجیل ارزا چگونه موجب افزایش وزن بچه ها می شود؟
شرکت آجیل ارزا چگونه و چه زمانی شروع به تولید اجیل کرده است؟
چه نمونه هایی در مورد تولید آجیل ها وجود دارد؟
روش های مهم تولید آجیل ارزا چگونه می باشد؟
سوالات متداول در مورد آجیل های شرکت ما در مشهد چیست؟
فهرست تصاویر
آجیل ارزان چگونه موجب افزایش وزن بچه ها می شود؟
پاپ کورن پنیری از تبخیر حلال توسط نیتروژن، لیپید خام در دمای 20- درجه سانتیگراد در تاریکی برای درمان بیشتر ذخیره شد.. استخراج فیتواسترول کل کل فیتواسترول ها طبق روشی که توسط آجیل بهترین شفا و همکارانش توصیف شده است، تجزیه و تحلیل شدند. ajilbehtarinshafa با برخی تغییرات: با 5α-کلستان (50 میکروگرم) به عنوان استاندارد داخلی، نمونه های روغن 20 میلی گرم از آجیل یا دانه ها با 1 مولار KOH/اتانول به مدت 18 ساعت صابونی شدند. درجه سانتی گراد پس
شرکت آجیل ارزان چگونه و چه زمانی شروع به تولید اجیل کرده است؟
- از صابون سازی، با افزودن 5 پاپ کورن پنیری لیتر دی کلرومتان و 5 میلی لیتر آب
- ، مخلوط تکان داده شد و فیتواسترول ها با دی کلرومتان
- استخراج شدند. سپس آب خارج شد و فاز آلی سه بار با آب شسته شد
- تا محلول شفاف شود. سرانجامفاز آلی توسط نیتروژن تبخیر شد
- 5. استخراج فیتواسترول های آزاد
آجیل ارزان های رایگان بر اساس روشی که توسط پاپ کورن پنیری گزارش شده است با تغییرات جزئی تجزیه و تحلیل شدند: کارتریج SPE (Strata NH2، 55 میکرومتر، 70 Å، 1 گرم / 6 میلی لیتر؛ ، Aschaffenburg، آلمان. ) توسط 2×5 میلی لیتر n-هگزان فعال شد. سپس، 5 میلیلیتر هگزان n که 50 میلیگرم از کسر چربی خام را با 5α-کلستان (50 میکروگرم) به عنوان استاندارد داخلی حل میکند، بارگذاری شد
ویژگی های مهم آجیل های شرکت اجیل ارزان چیست؟
پس از آن، 2 × 5 میلی لیتر n-هگزان / دی اتیل آجیل بهترین شفا و 4 × 5 میلی لیتر n-هگزان / اتیل استات (96:4، V / V) برای شستشوی کسر استفاده شد. استرهای استریل/ستانیل FA و آجیل ارزا با تری گلیسیریدها (TGs). سپس، کارتریج با 2×5 میلیلیتر n پاپ کورن پنیری هگزان/اتیل استات (5:95، v/v) برای شستشوی استرولها/ استانولهای آزاد شسته شد. حلال های حاوی فیتوس ترول های آزاد توسط نیتروژن برای تجزیه و تحلیل GC-MS تبخیر شدند. تجزیه و تحلیل کروماتوگرافی گازی – طیف سنجی جرمی ajilbehtarinshafa
آجیل های ارزان چگونه تولید و ساخته می شود و چه شرایطی دارد؟
فیتواسترولهای بخشهای 2.4 و 2.5 با 100 میکرولیتر MTBSTFA/1-MIM (95:5، V/V) در دمای 75 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه سیلیله شدند و در 1 میلیلیتر توسط n-هگزان حل شدند و توسط پاپ کورن پنیری تجزیه و تحلیل شدند. -سیستم MS (Agilent Technologies، ایالات متحده آمریکا) مجهز به DB-5MS (30 متر × 0.25 میلی متر × 0.25 میکرومتر؛ آجیل ارزان 1
پاپ کورن پنیری Agilent Technologies، ایالات متحده). دمای فر در ابتدا به مدت 1 دقیقه روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم شد و سپس با سرعت 40 درجه سانتیگراد در دقیقه به 290 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه افزایش یافت.
انواع آجیل ارزان چیست و چه خصوصیات مهمی دارد؟
نیتروژن به عنوان گاز حامل با سرعت جریان 1.6 میلی لیتر در دقیقه استفاده شد. نمونه در حالت splitless تزریق شد. دمای تزریق، منبع یون و خط انتقال به ترتیب 300 درجه سانتیگراد، 250 درجه سانتیگراد و 300 درجه سانتیگراد تنظیم شد. ما از زمانهای نگهداری استانداردهای تجاری برای شناسایی فیتواسترولها استفاده کردیم و هر پیک را از طریق تشخیص یون مولکولی اصلی و الگوی تکه تکه شدن مشتقات TMS ارزیابی کردیم. جدول 1 شامل داده های طیف سنجی جرمی 12 فیتواسترول اس نمونههای پاپ کورن پنیری در حالت اسکن کامل با m/z = 50-600 شناسایی شدند و در حالت SIM از طریق یونهای کمی آنالیز شدند.
چه نمونه هایی در مورد تولید آجیل ها وجود دارد؟
- 7. تحلیل آماری
- غلظت فیتواسترول های استری شده در آجیل و دانه ها به صورت زیر محاسبه شد:
- فیتواسترول های استری شده = کل فیتواسترول ها – فیتواسترول های آزاد
- تمام آنالیزها در سه تکرار انجام شد. نتایج به صورت میانگین ± انحراف معیار بیان شد.
ام وانگ و همکاران LWT – علوم و فناوری غذایی 100 (2019) 355–361 میز 1 داده های طیف سنجی جرمی 4- آجیل بهترین شفا و 4،4- آجیل ارزان توسط GC- پاپ کورن پنیری . زمان ماند (دقیقه) ترکیبات فرمول حداکثر M+(m/z) یونهای تکه تکه شدن عمده (m/z)
- 4 3.1. ترکیب فیتواسترول در آجیل و دانه ها
- 1.1. کل فیتواسترول موجود در آجیل و دانه ها
روش های مهم تولید آجیل خیلی ارزان چگونه می باشد؟
شکل 1 چهار کروماتوگرام معرف با بزرگنمایی جزئی را نشان می دهد. جدول 2 ترکیب فیتواسترول آجیل و دانه ها را به صورت آزاد و استری نشان می دهد. محتوای کل فیتواسترول ها از 15.9 تا 255.2 میلی گرم در 100 گرم متغیر بود. یک آنالیز ANOVA و به دنبال آزمون تعقیبی T2 تام هان از کل فیتواسترولهای موجود در آجیل و دانهها نشان داد که به جز سیکلوآرتانول پاپ کورن پنیری (174/0=p)، محتوای سایر آجیل ارزان در آجیل و دانهها به طور قابلتوجهی متفاوت ajilbehtarinshafa پسته دارای بالاترین میزان فیتوسترول (255.2 میلی گرم در 100 گرم) بود آجیل ارزا 2
و پس از آن مغز تخمه آفتابگردان، آجیل کاج، آجیل ماکادمیا و بادام (100.8-181.3 میلی گرم در 100 گرم) قرار داشتند. برخی از آجیلها مانند آجیل شاهین، گردو، بادام هندی و فندق و بادام زمینی دارای 62.8 تا 84.0 میلیگرم در 100 گرم فیتواسترول بودند، در حالی که محتوای فیتواسترول در مغز هندوانه و تخم کدو به ترتیب پاپ کورن پنیری .4 و 34.9 میلیگرم در 10 گرم بود. شاه بلوط دارای کمترین میزان فیتوسترول (15.9 میلی گرم در 100 گرم) بود
3.1.2. فیتواسترول های آزاد و استری شده در مغزها و آجیل ارز ها همانطور که در جدول 2 نشان داده شده است، اگرچه کل فیتواسترول ها به طور قابل توجهی در بین مغزها و دانه ها متفاوت بود، برخی از آنها به شکل آزاد بودند که از 54.1٪ تا 77.2٪ متغیر بود. یک آنالیز ANOVA و به دنبال آن آزمون تعقیبی T2 تام هان بر روی فیتواسترول های آزاد در آجیل و دانه ها انجام شد (جدول تکمیلی 2).
سوالات متداول در مورد آجیل های شرکت ما در مشهد چیست؟
پاپ کورن پنیری آنالیز ANOVA نشان داد که تفاوت معنیداری در محتوای
سیکلوآرتانول آزاد (452/0=p) و سیکلوآرتنول (320/0=p)
وجود نداشت، اما محتوای کمپس-تانول (05/0p<)، 24-متیلن سیکلوآرتنول
05 آجیل ارزان /0p<) کامپسترول (001/0p<)، استیگماسترول
/0p<)، سیتوسترول (001/0p<)، اسپی-
ناسترول (p <0.001)، sitostanol (p <0.001)، سیکلوآرتانول