آجیل ارزان روش با حد تشخیص (LOD، 2.0 lg/kg) و حد کمیت (LOQ، 5.0 lg/kg) که توسط منحنی کالیبراسیون محاسبه شد، تعیین شد. این مقادیر در مقایسه با آنچه در مطالعات مختلف انجام شده با استخراج SPE کمتر بود (Bortolomeazzi، Munari، Anese، & Verardo، 2012؛ Wenzl و همکاران، 2006).
عنوان | 9 اسفند 15 |
---|---|
نویسنده | فرناز خالقی |
دپارتمان | اوج شید |
تعداد کلمات | 850 کلمه |
مدت زمان مطالعه | 8 دقیقه |
فهرست مطالب
دی پائولا و همکاران / شیمی مواد غذایی آجیل ارز
محتوای اعمال آجیل ارزا استاندار a دامنه مقبولیت مورد
کشمش، بادام، فندق، آجیل کاج و گردو مقادیر کمتری
فهرست تصاویر
دی پائولا و همکاران / شیمی مواد غذایی آجیل ارزان
- جدول 2
- 2. ارزیابی روش
- 2.1. تعیین خطی و حساسیت
خرید آجیل و بادام ارزان غلظت آکریل آمید، از آجیل بهترین شفا برای مطالعه محدوده خطی بودن استفاده شد. همانطور که EFSA و نه FSA محدودیتهایی را برای میوههای خشک پیشنهاد نکردهاند، ما از آنهایی که برای بیسکویت، ویفر و نان ترد توصیه میشوند استفاده کردیم (EFSA 2012؛ FSA، 2012). ضریب تعیین خرید آجیل و پاپ کورن خارجی ارزان بود که l بسیار خوبی را نشان می دهد عدم نزدیکی
ارزیابی دقت (بازیابی) و مقاله بین آزمایشگاهی یک نمونه برای آجیل ارزان ماتریس با ajilbehtarinshafa مشخص شد. لامید. بازیابی برای هر نمونه محاسبه شد (جدول 4). جدول (٪) برای هر ماتریس محاسبه شده با آجیل و پسته ارزان آمید. ازیابی نمونه ها (%)
- بادام 70±4
- فندق 76±3
- بادام زمینی 77±3
- آجیل کاج 8±63
- پسته 7±62
- گردو 6±82
- آلو خشک 2±61
- کشمش آجیل ارزان
اثر وزن نمونه مقایسه بازیافت وزن نمونه های مختلف انجام شد (جدول 3). مقدار نمونه 2.50 گرمی یک سازش معقول بین بالاترین بازیابی و لزوم داشتن مقدار نمونه به اندازه کافی بزرگ بود که نماینده باشد. میز 1 مقایسه بین دو ترکیب مختلف QuEChERS. های آجیل و خشکبار بسیار ارزان وزن نمونه (گرم) بازیابی ها (%) بادام پسته جدول 5 نتایج آزمون مهارت FAPAS بازیابی نمونه محدوده قابل قبولی آکریل آمید آجیل 1
محتوای اعمال آجیل ارزان استاندار a دامنه مقبولیت مورد
انتظار FAPAS شامل مقادیری در محدوده امتیاز Z بین 2- و 2 بود. محاسبه شد که Z = 2 با 165 lg/kg آکریل آمید مطابقت دارد، در حالی که Z = 2-377 lg/kg، به طوری که Z = 0 271 Lg/kg است. انحراف استاندارد برای اعمال (106±) مطابق با 39٪ RSD بود (FAPAS، 2009). دی پائولا و همکاران / شیمی مواد غذایی 217 (2017) 191-195 جدول 6
محتوای آکریل آمید (lg/kg) در آلو خشک (DP) و بادام زمینی (PE).
هر نمونه سه برابر شد. LOD = حد تشخیص. LOQ = حد کمیت. SD = انحراف استاندارد. برای محاسبات نمونه های واقعی، ضرایب تصحیح بر اساس بازیابی برای هر ماتریس آجیل ارزا شد. کالیبراسیون هر روز با سه نمونه سنبله در غلظتهای مختلف خرید آجیل و بادام ارزان برای آزمایش سازگاری روش برای استخراج آکریل آمید از سایر ماتریسها، از ماتریس مرجع اروپایی (ERM)، نان ترد (ERM-BD272) استفاده شد که در طرح ارزیابی عملکرد تجزیه و تحلیل غذا (FAPAS) برای آزمون مهارت 3024 (FAPAS) استفاده شد. ، 2009 آجیل 2
؛ کخ و همکاران، 2009) برای ارزیابی تنوع بین آزمایشگاهی.
حتی با اعمال ضعیفترین آجیل ارزان (61%)، غلظت آکریل آمید در خرید آجیل و پاپ کورن خارجی ارزان قابل قبول بود (جدول 5). سپس همان آزمایش برای سوخاری ها اعمال شد، زیرا این ماتریس شبیه ترین ماتریس به آجیل بهترین شفا بود (Koch et al., 2009). سوخاری ها با 250 لیتر بر کیلوگرم آکریل آمید اضافه شدند و حتی در این مورد نیز نتایج در محدوده قابل قبولی قرار گرفتند (جدول 5). ارزیابی دقت: تکرارپذیری باشد (ژانگ، هوانگ، شیائو، سیبر، و میچل، 2011). این دادهها اخیراً شرکت کردند توسط آجیل و پسته ارزان و همکاران تایید شده است. (2015).
برای آجیل ارزان دقت، چهار سطح آلودگی در نظر گرفته شد
یک نمونه غیر آلوده (آجیل کاج، آکریل آمید <LOD)، (ب) یک نمونه با غلظت غیر قابل سنجش از آکریل آمید (پسته، آکریل آمید) <LOQ)، (iii) یک نمونه با مقدار متوسط آکریل آمید (بادام زمینی، 42.86 Lg/kg)، و (iv) یک نمونه با غلظت بالای آکریل آمید (آلو خشک، 124.26 Lg/kg). هر نمونه سه بار استخراج و تزریق شد. با غلظتهای کمتر آکریل آمید (5 تا 25 لیتر بر کیلوگرم) انحراف استاندارد ajilbehtarinshafa بود در حالی که با غلظتهای بالاتر آکریل آمید (124-26 لیتر بر کیلوگرم) RSD 10 درصد بود.. نتایج به دست آمده بر روی نمونه های واقعی
کشمش، بادام، فندق، آجیل کاج و گردو مقادیر کمتری
از LOD و همچنین پسته نشان دادند، به جز یک نمونه که کمتر از
آجیل و خشکبار بسیار ارزان بود. به همین دلیل نتایج این نمونه ها نشان داده نمی شود. آجیل ارزان
این غلظتهای بسیار پایین انتظار میرفت زیرا میوههای خشک و
دانههای خوراکی معمولاً تحت تیمارهای دمای بالا قرار نمیگیرند.
در ادبیات، گزارش شده است که سطح آکریل آمید در بادام کمتر
از 200 لیتر بر کیلوگرم است، اگر دمای برشته کردن زیر 146