آجیل ارزان

5 روش مهم و $کاربردی استفاده از آجیل ارزان چیست؟

آجیل ارزان دریافت شده در 13 جولای 2015 دریافت به صورت اصلاح شده در 29 ژوئیه 2016 پذیرش در 26 آگوست 2016 در دسترس آنلاین 27 اوت 2016 ترکیبات شیمیایی مورد مطالعه در این مقاله: آکریل آمید (PubChem CID: 6579)

عنوان 9 اسفند 15
نویسنده فرناز خالقی
دپارتمان اوج شید
تعداد کلمات 1074 کلمه
مدت زمان مطالعه 10 دقیقه

فهرست مطالب

کلید واژه ها: آکریل آمید چهار قطبی سه گانه

آلو آجیل ارزاو بادام زمینی تنها نمونه هایی بودند که به طور قابل

علاوه آجیل ارزان این، سایر مسیرهای واکنش در تشکیل آکریل آمید

فهرست تصاویر

آجیل 1

آجیل 2

کلید واژه ها: آکریل آمید چهار قطبی سه گانه

  • میوه های خشک شده
  • آلو خشک شده
  • بادام زمینی
  • چکیده

خرید آجیل اینترنتی ارزان آلاینده فرآیند سرطان زا و آجیل ارزان که از ترکیبات غذایی در طی عملیات حرارتی تولید می شود، در حالی که در مواد غذایی خام وجود ندارد. سطح آن در غذا نگرانی زیادی را برمی انگیزد. روشی برای استخراج و تعیین آکریل آمید در میوه‌های خشک (آلو خشک و کشمش) و دانه‌های خوراکی (بادام، فندق، بادام‌زمینی، آجیل کاج، پسته و گردو) با استفاده از رویکرد آجیل بهترین شفا -LC-ESI-MS-Triple Quadrupe راه‌اندازی شد. . خطی بودن، حساسیت، دقت و دقت روش رضایت بخش بود.

آلو آجیل ارزان و بادام زمینی تنها نمونه هایی بودند که به طور قابل

ملاحظه ای آلوده بودند، به ترتیب 1 قیمت اجیل در بازار ارزان .0-42.9 Lg/kg، در نتیجه فرآیند خشک کردن. در واقع، آلو خشک شده در دمای 70 تا 80 LC برای مدت طولانی (24 تا 36 ساعت)، در حالی که بادام زمینی در دمای 160 تا 180 LC به مدت 25 تا 30 دقیقه بو داده می شود. انحرافات استاندارد نسبی، دقت، ajilbehtarinshafa نشان می دهد که این روش یک رویکرد قابل اعتماد برای تعیین آکریل آمید در ماتریس های مختلف ارائه می دهد. معرفی

آکریل آمید یک آلاینده نئو تشکیل شده (NFC) است که در

مواد غذایی در طول تولید یا پخت و آجیل ارزان خانه تولید می شود خرید آجیل مرغوب ارزان). در غذاهای خام و در مواد خام مورد استفاده برای ساخت غذا وجود ندارد و در طی فرآیند حرارتی تولید و انباشته می شود (FSA, 2012). ئسطوح جهانی قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی با آکریل آمید نشان دهنده یک نگرانی برای سلامت انسان است (FAO/WHO، 2010). آجیل 1

آکریل آمید برای اولین بار بر اساس سرطان زایی آن در جوندگان در سال 1994 (IARC، 1994) به عنوان یک بالقوه سرطان زا و نوروتوکسیک برای انسان (گروه 2A) طبقه بندی شد (IARC، 1994) و سپس این سوء ظن در سال 2002 تأیید شد (WHO, 2002, SNFA, 2002, Rtareke, کارلسون، اریکسون، و تورنکویست، 2002). به این دلایل، سطح آکریل آمید به شدت توسط مقامات کنترل شده خرید ارزان خشکبار و آجیل محدودیت قانونی موجود برای غلظت این آلاینده در مواد غذایی وجود نداشته باشد. با این حال، اتحادیه اروپا ثابت کرد

آچیل ارزان | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

آچیل ارزان | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

آجیل 1

آجیل ارزان . آدرس پست الکترونیکی: حداکثر سطح توصیه شده 1000

لیتر در کیلوگرم برای چیپس سیب زمینی (EU، 2013). آکریل آمید عمدتاً در غذاهای غنی از کربوهیدرات که در دمای بالا (به عنوان مثال بیش از 120 LC) درمان می شوند تشکیل می شود (Tareke, Rydberg, Karlsson, Eriksson, & Törnqvist, 2000؛ Tareke et al., 2002). شیمی غالب شامل واکنش میلارد است که با تراکم گروه آمینو آسپاراژین و گروه کربونیل قندهای کاهنده در طی گرم شدن رخ می دهد (Mottram, Wedzicha, & Dodson, 2002؛ Stadler et al., 2002؛ Stadler et al., خرید آجیل اینترنتی ارزان ؛ زیزک و همکاران، 2003). پوسته های آجیل ارزان قهوه ای در غذاهایی مانند سیب زمین سرخ شده، چیپس سیب قیمت اجیل در بازار ارزان ، تنقلات شبیه چوب شور، غلات و نان های قهوه ای دارای بالاترین سطح آکریلامید هستند (EPA، 2010).  آجیل 1

آکریل آمید در برخی از محصولات غذایی که در دمای 98 تا 116

فرآوری می شوند، شناسایی شده است. محدوده خرید آجیل مرغوب ارزان رطوبت بالا [یعنی کنسرو زیتون سیاه (نه روغن پخته شده) و آب آجیل بهترین شفا ] (روچ، آندرژیوسکی، گی، نورتروپ، و موسر، 2003). واضح است که سایر مسیرهای تشکیل زیر 120 LC می توانند آکریل آمید تولید کنند و اینها بیشتر مورد ارزیابی قرار می گیرند (JIFSAN، 2004). عواملی که برای واکنش ajilbehtarinshafa اهمیت ویژه ای دارند، واکنش دهنده های شروع کننده هستند (Yaylayan & Stadler, 2005)، یعنی نوع قند و اسید آمینه (پروتئین)، دما، زمان و فعالیت آب. وجود نمک های فلزی (پرو اکسیدان ها) و مهارکننده هایی مانند آنتی اکسیدان ها و سولفیت ها ممکن است تأثیر بگذارد.

آچیل ارزان | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

آچیل ارزان | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

آجیل 2

علاوه آجیل ارزان این، سایر مسیرهای واکنش در تشکیل آکریل آمید

در غذا نقش دارند. آکرولئین (پروپنال)، یک آلدهید غیر اشباع

، می تواند یک پیش ساز آکریل آمید باشد و می تواند از تری

گلیسیریدها با عملیات حرارتی قوی تولید شود (Umano & Shibamoto،

اسید اکریلیک (Yasuhara, Tanaka, Hengel, & Shibamoto, 2003) و

گلوتن خرید ارزان خشکبار و آجیل در سایر

جزئی پیش ساز آکریل آمید هستند. در نهایت، 3-aminopropionamide یک پیش ساز موثر آکریل آمید در است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *