آجیل ارزان

4 ویژگی $مهم استفاده از آجیل ارزان در شرکت ما چیست؟

آجیل ارزان خدمه، سی، هاف، پی، گادوارد، جی.، بریتون، پی، لیز، ام.، گیت، اس.، و همکاران. (2005). بررسی ترکیبات اصلی برخی از روغن های فندق اصیل. مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 53، 4843-4852. و تحلیل همزمان فیتواسترول‌ها/فیتوستانول‌های آزاد و اسیدهای چرب فیتوستریل/فیتوستانیل سالم و استرهای اسید

عنوان 28 بهمن 15
نویسنده فرناز خالقی
دپارتمان اوج شید
تعداد کلمات 1041 کلمه
مدت زمان مطالعه 10 دقیقه

فهرست مطالب

آجیل ارزا چگونه موجب رشد بچه ها می شود؟

چه ویژگی هایی در مورد وجود آجیل ارزاموجود می باشد؟

آجیل های بسیار ارزان شرکت ما چگونه تولید می شوند؟

موارد مهم استفاده از آجیل های ساخته شده چیست؟

سوالات متداول در مورد استفاده از آجیل های ارزان چیست؟

فهرست تصاویر

آجیل ارزا 1

آجیل ارزا 2

آجیل ارزان چگونه موجب رشد بچه ها می شود؟

پاپ کورن ۱۲۳  در غلات. مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 60 (21)، 5330-5339. https://doi.org/10.1021/jf300878h.

  1. Esche, R., Müller, L., & Engel, K. H. (2013a)تجزیه و تحلیل آنلاین مبتنی بر LC-GC از لیپیدهای جزئی در انواع آجیل درختی و بادام زمینی. مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 61 (47)،
  2. آجیل ارزان, R., Scholz, B., & Engel, K. H. (2013b). تجزیه و تحلیل آنلاین LC-GC استرول ها / استانول های آزاد و استرهای استریل / استانیل دست نخورده در غلات. مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، آجیل بهترین شفا
  3. Fraser, G. E., Sabaté, J., Beeson, W. L., & Strahan, T. M. (1992). یک اثر محافظتی احتمالی مصرف آجیل بر خطر بیماری عروق کرونر قلب آرشیو طب داخلی، 152 (7)، 1416-1424.

Gomes، G. B.، Zazula، A. D.، آجیل ارزا ، پاپ کورن ۱۲۳ L. C. (2017). یک کارآزمایی با برچسب باز تصادفی برای ارزیابی اثر استرول‌های گیاهی مرتبط با ازتیمیب در سطوح لیپوپروتئین با چگالی کم در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر تحت درمان با استاتین. مجله غذای دارویی، 20 (1)، 30-36. ajilbehtarinshafa

چه ویژگی هایی در مورد وجود آجیل ارزان موجود می باشد؟

آجیل ارزا مصرف آجیل و بیماری های مرتبط با افزایش سن. پاپ کورن ۱۲۳  ، 84، 11-16. و فناوری غذایی 100 (2019) 355–361 رژیم‌های غذایی غنی‌شده با استانول یا استرول روی پروفایل‌های لیپیدی در بیماران تحت درمان با استاتین: مرور سیستماتیک و متاآنالیز گزارش های علمی، 6،

  • هان، جی. اچ، یانگ، ی. ایکس، و فنگ، ام. وای (2008). محتوای فیتواسترول‌ها در سبزیجات و میوه‌هایی که معمولاً در چین مصرف پاپ کورن ۱۲۳ . علوم زیست پزشکی و محیطی، آجیل ارزان
  • جنکینز، دی.جی.، کندال، سی. دبلیو.، مارکی، آ.، جوس، آ. آر.، نگوین، تی. اچ.، فاکنر، دی. ا.، و همکاران. (2007). بادام نشانگرهای پراکسیداسیون لیپیدی را در افراد مسن هیپرلیپی دمیک کاهش می دهد. مجله تغذیه، 138 (5)، 908-913.
  • Khandelwal, S., Shidhaye, R., Demonty, I., Lakshmy, R., Gupta, R., Prabhakaran, D., et al. (2013 اسیدهای چرب امگا 3 و/یا مکمل‌های استرول گیاهی بر سطح کلسترول غیر HDL بزرگسالان هندی دیس‌لیپیدمیک. مجله غذاهای کاربردی، 5 (1 آجیل بهترین شفا

آجیل ارزا مقایسه اثر استرول‌های گیاهی استری‌نشده و استری‌شده غذایی بر جذب کلسترول در موش‌های صحرایی. مجله علوم تغذیه و ویتامین شناسی، پاپ کورن ۱۲۳

روش های مهم ساخت و تولید آجیل ارزان در فروشگاه ما چیست؟

محمدی فرد، ن.، صالحی ابرگوئی، ع.، ثلاث-سالوادا³، ج.، گواش-فررا©، م.، هامفریز، ک.، و صراف زادگان، ن. (1394). تأثیر مصرف آجیل درختی، بادام زمینی و سویا بر فشار خون: مروری سیستماتیک و متاآنالیز کارآزمایی‌های بالینی کنترل‌شده تصادفی. مجله آمریکایی تغذیه بالینی، 101 (5)، 966-982 آجیل ارزان 1

پاپ کورن ۱۲۳  ajilbehtarinshafa فیتواسترول ها، فیتوستانول ها و ترکیبات آنها در غذاها: تنوع ساختاری، تجزیه و تحلیل کمی، و استفاده های ارتقا دهنده سلامت پیشرفت در تحقیقات لیپید، 41 (6)، 457-500. نصری، ن.، فادی، ب.، و تریکی، س. (2007). کمی سازی استرول ها و الکل های آلیفاتیک در جمعیت های کاج سنگی مدیترانه ای (pinus pinea L.) مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 55 (6)، 2251-2255.

آجیل ارزان 1

آیا آجیل های ارزان می تواند موجب رشد بچه ها شود؟

اونیل، اف.اچ.، سندرز، تی. ا.، و تامپسون، جی آر (2005 پاپ کورن ۱۲۳ مقایسه کارایی استر استانول گیاهی و استرول استر: مطالعات کوتاه مدت و بلند مدت. مجله آمریکایی قلب و عروق، 96 (1)، آجیل ارزان بی.، دیول، ا.، و گاردنر، سی دی (2013). تأثیر مکمل روغن ماهی بر تری گلیسیرید سرم، کلسترول LDL و زیرفراکشن های LDL در بزرگسالان هیپرتری گلیسیریدمی. تغذیه، متابولیسم، و بیماری های قلبی عروقی، 23 (4)، 350-357.

شرایط مهم برای استفاده از آجیل ارزان چگونه است؟

فیلیپس، ک. ام.، روجیو، دی. ام.، و اشرفخراسانی، م. (2005). ترکیب فیتواسترول آجیل و دانه هایی که معمولا در ایالات متحده مصرف می شود. مجله شیمی کشاورزی و مواد آجیل ارزا ، 53 (24)، 9436-9445 فیلیپس، ک. ام.، روجیو، دی. ام.، تویوو، جی آی.، سوانک، ام. ا.، و سیمپکینز، ای. اچ. (2002). ترکیب استرول آزاد و استری شده روغن ها و چربی های خوراکی. آجیل بهترین شفا ترکیب پاپ کورن ۱۲۳ تجزیه و تحلیل مواد غذایی، آجیل ارزا پیرونن، وی، لیندسی، دی. جی.، میتینن، تی. ا.، تویوو، جی.، و لامپی، ای. ام. (2000). استرول های گیاهی: بیوسنتز، عملکرد بیولوژیکی و اهمیت آنها برای تغذیه انسان مجله علوم غذا و کشاورزی، 80 (7)، 936-966.

آجیل های بسیار ارزان شرکت ما چگونه تولید می شوند؟

ثرات دوز فیتواسترول های رژیم غذایی بر متابولیسم کلسترول: یک مطالعه تغذیه کنترل شده. مجله آمریکایی تغذیه بالینی، 91 (1)، 32-38. رابینز، ک. اس.، شین، ای سی، شوفلت، آر. ال.، آیتن میلر، آر. آر.، و پگ، آر. بی. (2011). به روز رسانی در مورد ترکیبات لیپیدی سالم آجیل درختی مهم تجاری. مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 59 (22)، 12083-12092.  آجیل ارزا 2

راس، ای. (2010). فواید مصرف آجیل برای سلامتی مواد مغذی، 2 (7)، 652-682 راس، ای. و هو، اف بی (2013). مصرف دانه های گیاهی و سلامت قلب و عروق پاپ کورن ۱۲۳ شواهد کارآزمایی اپیدمیولوژیک و بالینی. تیراژ، 128 (5)، 553-565. Ajilbehtarinshafa  ترکیب اسیدهای چرب آجیل – پیامدهایی برای سلامت قلب و عروق مجله بریتانیایی تغذیه، 96 (S2)، S29.  محصولاتی که در طی تخریب حرارتی اکسیداتیو فیتواسترول ها تشکیل می شوند. مجله انجمن شیمیدانان نفت آمریکا، 86 (7)، 651-662.

آجیل ارزا 2

موارد مهم استفاده از آجیل های ساخته شده چیست؟

ساباته، ج.، و آنگ، ی. (2009). آجیل و نتایج سلامت: شواهد اپیدمیولوژیک جدید مجله آمریکایی تغذیه بالینی، 89 (5)، 1643S- ساباته، جی.، اودا، ک.، و راس، ای. (2010). مصرف آجیل و سطح چربی خون.ساباته، جی.، راس، ای.، و سالاس-سالوادو، جی. (2007). آجیل: نتایج تغذیه و سلامتی. پاپ کورن ۱۲۳ بریتانیایی تغذیه، 96 (S2)، ، و همکاران (2002). تأثیر 4-دسمتیل استرول ها و -ستانول ها یا 4،4′-دی-متیل استرول ها بر متابولیسم کلسترول و اسید صفراوی در همستر. مجله بریتانیایی تغذیه، 87 (3)، 227-2 وزارت کشاورزی ایالات متحده، خدمات دسترسی: 10 مارس 2018.

سوالات متداول در مورد استفاده از آجیل های ارزان چیست؟

ژائو، ایکس، شن، جی.، چانگ، کی جی، و کیم، آجیل ارزان

اس اچ (2013). تجزیه و تحلیل اسیدهای چرب و

فیتوسترول ها در عصاره اتانولی دانه ها و ریزوم های Nelumbo nucifera

توسط GC-MS. مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 6

پاپ کورن ۱۲۳ پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA برای مرجع استاندارد. 28.

تحقیقات کشاورزی (2018). برگرفته ازتاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *