آجیل ارزان | بادام زمینی دو آتیشه | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa
عنوان مقاله | آجیل |
---|---|
دپارتمارن | اوج شيد |
نويسنده | زهرا بهرامي |
تعداد كلمات | 900 كلمه |
زمان مطالعه | 9 دقيقه |
فهرست مطالب
بیش از 10 میکروگرم در کیلوگرم در میوه های خشک تاک؟
(Haighton و همکاران 2012؛ Assunção و آجیل!
زیرا فقط چند نوع ماتریس یا مایکوتوکسین، مانند AFs؟
1678 WANG Yu-jiao و همکاران سیستم آب. مجله کشاورزی؟
در مجموع 233 نمونه از بازارهای محلی و سوپرمارکت ها؟
فهرست تصاویر
بیش از 10 میکروگرم در کیلوگرم در میوه های خشک تاک؟
(کشمش آجیل ارزان و غیره) تجاوز کند. اوکراین حداکثر سطح ZEA را 1000 میکروگرم در کیلوگرم برای تمام آجیل ها (بارکای-گولان و پاستر 2011) و ارمنستان حداکثر سطح T-2 را 100 میکروگرم در کیلوگرم برای همه میوه ها و محصولات آنها اجرا کرد (Fung و کلارک 2004).ارزیابی ریسک یک ajilbehtarinshafa فرآیند بادام زمینی دو آتیشه چند مرحلهای است که در آن هر دو ارزیابی مواجهه و شناسایی ریسک گنجانده شدهاند. توصیف خطر بر اساس نتایج برآورد شده قرار گرفتن در معرض آلاینده ها از رژیم غذایی است. شکل 1 آجیل ارزان را نشان می دهد.
و برآورد قرار آجیل ارزان گرفتن در معرض از داده های آلودگی غذاها همراه با داده های مصرف غذا تعیین می شود. با مخلوطکن آسیاب شدند: 50 میلیلیتر برای آجیل کاج. 100 میلی لیتر برای لونگان خشک، گردو، کشمش و شاه بلوط؛ 150 میلی لیتر برای انجیر خشک، بادام و فندق؛ و 200 میلی لیتر برای بادام زمینی دو آتیشه عناب خشک. چندین مطالعه قبلی که قرار گرفتن در معرض مایکوتوکسینها را از طریق چندین دسته غذایی ارزیابی میکردند، اتخاذ شد.
(هیتون و آجیل ارزان همکاران 2012؛ مارین و همکاران 2013). یک روش رایج برای ارزیابی قرار گرفتن در معرض مایکوتوکسین، تخمین نقطه ای قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی بر اساس یک رویکرد قطعی است (WHO 2009؛ Quiles et al. 2016). نتایج به مقایسه بین مطالعات کشورهای مختلف با یک مقدار استاندارد واحد مواجهه مصرفکننده اجازه میدهد: مصرف روزانه قابل تحمل (TDI) پیشنهاد آجیل بهترین شفا شده بادام زمینی دو آتیشه توسط García-Moraleja و همکاران. (2015) و رودریگز-کاراسکو و همکاران. (2013). روش دیگر، احتمالی رویکرد، همچنین توسط .
(Haighton و همکاران 2012؛ Assunção و آجیل ارزان !
همکاران 2015؛ García-Moraleja و همکاران 2015). برای توصیف خطر مایکوتوکسینهای فردی، مفهوم %TDI و مفهوم حاشیه مواجهه (MoE) معمولاً به ترتیب برای ترکیبات غیر ژنوتوکسیک و ژنوتوکسیک به کار گرفته میشوند (بنفورد و همکاران 2010؛ آزائیز و همکاران 2015؛ اویدل و همکاران 2017). ). با در نظر گرفتن رویکرد شناسایی خطر برای پیشبینی خطر ترکیبی مایکوتوکسین، ارزیابیهای بادام زمینی دو آتیشه ریسک تجمعی آلایندههای محیطی، به عنوان مثال، مواد پرفلورآلکیله و پلی فلورآلکیله (PFASs)، از مفاهیم افزودن غلظت (CA) و عمل مستقل (IA) استفاده کردهاند.
(ساریگیانیس آجیل ارزان و هانسن 2012). ؛ بورگ و همکاران 2013). CA فرض میکند که اجزای منفرد از طریق یک روش عمل عمل میکنند، فقط در قدرت نسبی خود برای برانگیختن اثرات سمی متفاوت هستند، در حالی که IA فرض میکند که اجزای جداگانه مستقل از یکدیگر عمل میکنند (بورگ و بادام زمینی دو آتیشه همکاران 2013؛ پانل 2013).بسیاری از بررسیها در مورد آلودگی مایکوتوکسینها از یک ماتریکس غذایی متنوع، از جمله آجیل و میوههای خشک تهیه شدهاند. با این حال، گزارشهایی در چین در مورد ارزیابی خطر مایکوتوکسینها در آجیل و میوههای خشک نادر است، و اغلب ناقص است.
زیرا فقط چند نوع ماتریس یا مایکوتوکسین، مانند AFs؟
و OTA را در نظر آجیل ارزان میگیرد. در مورد ارزیابی خطر مایکوتوکسین های نوظهور، تا به امروز هیچ کدام برای چین گزارش نشده است. هدف از مطالعه ما تعیین قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی با مایکوتوکسین های ذکر شده برای مصرف کنندگان چینی از آجیل و میوه های خشک، و ارزیابی خطرات بالقوه سلامت ناشی از مصرف مایکوتوکسین های فردی و ترکیبی است. هر دو رویکرد قطعی و احتمالی بادام زمینی دو آتیشه برای تخمین دریافت روزانه مایکوتوکسین ها استفاده می شود. تا آنجا که ما می دانیم، این یکی از معدود گزارش هایی است که ارزیابی خطر فردی و ترکیبی مایکوتوکسین های متعدد، به ویژه مایکوتوکسین های در حال ظهور را از طریق مصرف آجیل و میوه های خشک در چین در نظر می گیرد. شکل 2 بادام زمینی دو آتیشه را نشان می دهد.
مواد و روشها2.1. آجیل ارزان ابزار و معرفXevo TQ UPLC-MS/MS (واترز، ایالات متحده آمریکا)، سانتریفیوژ یخچالی با سرعت بالا CF16RX II (هیتاچی، ژاپن)، سیستم آب فوق خالص سنتز Milli-Q (میلیپور، ایالات متحده آمریکا) ودر این مطالعه از مخلوط کن (JYL-C020، JOYOUNG COMPANY LIMITED، چین) استفاده شد. ستون BEH C18 فاز معکوس (2.1mm×100mm، 1.7μm) برای LC توسط W بادام زمینی دو آتیشه aters Co. (ایالات متحده آمریکا) تولید شد.استونیتریل، متانول و اسید فرمیک با درجه HPLC از Thermo Fisher Scientific (ایالات متحده آمریکا، خلوص 99.9٪) به دست آمد. اسید سیتریک واکنشگر تحلیلی تولید شد.
1678 WANG Yu-jiao و همکاران سیستم آب. مجله کشاورزی؟
یکپارچه 2018، 17 (7): آجیل ارزان 1676–1690توسط J.T.Baker (ایالات متحده، خلوص ≥99.5%). آب دیونیزه شده (<10 MΩcm-1، مقاومت) با استفاده از معرف Milli-Q SP® (Millipore، Beadford، MA، ایالات متحده آمریکا) به دست آمد. MgSO4 بی آب با درجه تحلیلی (خلوص 99.0٪) و کلرید سدیم (NaCl، خلوص 99.5٪) از Fengchuan Chemical Reagent Technology Co., Ltd. (تیانجین، چین) به دست ajilbehtarinshafa آمد. بادام زمینی دو آتیشه فیلترهای نایلونی سرنگ (0.22 میکرومتر) توسط شرکت علمی FINE (آمریکا) تولید شد.
استاندارد آجیل ارزان های AF، TCs، ATs و OTA از Pribolab (سنگاپور، خلوص ≥98.0٪) به دست آمد. محلولهای استاندارد هر مایکوتوکسین در استونیتریل با غلظت 200 میکروگرم در میلیلیتر ساخته شد، به جز محلولهای استاندارد ENN و BEA که در همان غلظت در متانول ساخته شدند. تمام محلولهای استاندارد در تاریکی نگهداری شدند -20 درجه سانتی گراد محلولهای استوک استاندارد مخلوط با آجیل بهترین شفا محلولهای بادام زمینی دو آتیشه موجود در استونیتریل در غلظت نهایی 10 میکروگرم در میلیلیتر برای هر مایکوتوکسین تهیه شد. محلول های کاری استاندارد مخلوط روزانه با رقیق کردن محلول های استاندارد مخلوط تهیه می شد.
در مجموع 233 نمونه از بازارهای محلی و سوپرمارکت ها؟
در 21 استان، مناطق خودمختار و شهرداری چین جمع آوری شد. 233 نمونه ؟
شامل 9 نوع میوه خشک و آجیل بود: عناب خشک (35 نفر)، انجیر خشک (.
20 نفر)، کشمش (30 نفر)، لونگان خشک (15 نفر) و آجیل (n=n). 133) که؟
شامل گردو (n=35)، شاه بلوط چینی (n=33)، فندق (n=20)، آجیل کاج.
(n=20) و بادام (n=25) بود. بخشهای خوراکی همه نمونهها با افزودن؟
حجمهای خاصی از آب دیونیزه به ازای هر 100 گرم بخش خوراکی نمونهها .