آجیل ارزان

3 روش $مهم و کاربردی استفاده از آجیل ارزان چیست؟

آجیل ارزان | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

آجیل ارزان حرارتی و تجزیه و تحلیل خوشه ای فیتواسترول های آزاد و استری شده در آجیل و دانه ها. AL، بادام؛ PI، پسته؛ MA، آجیل ماکادمیا؛ WA، گردو؛ سلام، آجیل هیکوری؛ CH، شاه بلوط؛ CA، بادام هندی؛ P، آجیل کاج؛ HA، آجیل فندق؛ پلی اتیلن، بادام زمینی؛ PU، هسته دانه کدو تنبل؛ WAT، هسته تخم هندوانه؛ SU، هسته تخمه آفتابگردان. E مخفف esterified است. METH مخفف 24-methylene cycloartanol است.

عنوان 28 بهمن 15
نویسنده فرناز خالقی
دپارتمان اوج شید
تعداد کلمات 1260 کلمه
مدت زمان مطالعه 12 دقیقه

فهرست مطالب

ویژگی های مهم و کاربردی آجیل در شرکت ما چیست؟

آجیل چگونه موجب افزایش رشد فرزندان می شود؟

وجود آجیل چگونه می تواند هر نوع بیماری را درمان کند؟

سوالات متداول در مورد اجیل های مرغوب و خوب ارزان چیست؟

فهرست تصاویر

آجیل 1

آجیل 2

ویژگی های مهم و کاربردی آجیل ارزان در شرکت ما چیست؟

خرید آجیل و خشکبار و همکاران مغز، آجیل فندق، آجیل ماکادمیا و آجیل کاج، نسبت 11.5٪ تا 19.3٪ بود. در سایرین، 3.6٪ – 9.8٪ بود.تجزیه و تحلیل مشخصات فیتوسترول در آجیل و دانه برای تفکیک و طبقه‌بندی بهتر آجیل و دانه‌ها بر اساس فیتواسترول‌ها، ما یک نقشه حرارتی از مغزها و دانه‌های مختلف انجام دادیم. در نقشه حرارتی، از فاصله اقلیدنی برای اندازه‌گیری شباهت استفاده شد،

و از پیوند وارد برای اجرای خرید آجیل و خشکبارخوشه‌ای با کوچک آجیل ارزان مربع‌های هر خوشه استفاده شد. 11 فیتواسترول به صورت آزاد و استری شده از 65 نمونه مغز و دانه با دستگاه GC-آجیل بهترین شفا شناسایی شد. فیتواسترول های اصلی مانند β-سیتوسترول ها، کامپسترول، اسپیناسترول، 24 متیلن سیکلوآرتانو l، استیگماسترول، کامپستانول، استستانول، سیکلورتانول و سیکلوآرتنول در نقشه حرارتی شناسایی شدند.

آجیل ارزان چگونه موجب افزایش رشد فرزندان می شود؟

همانطور که در شکل 3 نشان داده شده است، 65 نمونه که خرید آجیل و خشکبارآجیل و دانه را نشان می دهند در 4 گروه اصلی دسته بندی شدند. گروه اول را بادام زمینی و مغز تخمه آفتابگردان تشکیل می دادند. هیچ یک از آنها آجیل درختی نیستند، اما دارای محتوای بالایی از کامپسترول، استیگماسترول و ajilbehtarinshafa -me-thylene سیکلوآرتانول هستند. پسته و آجیل در گروه دوم قرار داشتند و دارای مقادیر

بیشتری از استانول‌های گیاهی و کامپسترول بودند. گروه سوم شامل شاه بلوط، بادام، آجیل ماکادمیا، گردو، آجیل هندی، بادام هندی و خرید آجیل و خشکبار بود که همگی از مغزهای درختی بودند، البته فیتواسترول موجود در شاه بلوط بسیار کمتر از سایرین گروه بود. گروه آخر شامل هسته تخمه هندوانه و هسته تخم کدو تنبل به دلیل داشتن آلفا-اسپیناسترول و سیلوآر تانول بالا بود. به طور کلی، تجزیه و تحلیل خوشه ای نشان داد که 13 نوع آجیل و دانه را می توان به چهار دسته تقسیم کرد. آجیل ارزان  1

روش های مهم استفاده از آجیل های ارزان چیست؟

در این مقاله، 11 فیتواسترول با فرم‌های آزاد و استری شده را در 65 نمونه مغز و دانه چین شناسایی کردیم و سعی کردیم با استفاده از تجزیه و تحلیل خوشه‌ای، این شباهت را خرید آجیل و خشکبارکنیم. شکل 4 مقایسه کل فیتواسترول ها را از مطالعه حاضر با داده های فعلی در پایگاه داده ملی مواد مغذی برای مرجع استاندارد (USNDB) (وزارت کشاورزی ایالات متحده، خدمات تحقیقات کشاورزی. 2018) و مقادیر موجود در آثار فیلیپس و همکاران نشان می دهد. Al

آجیل ارزان  1

شکل 4. مقایسه غلظت کل فیتوسترول تعیین شده در مطالعه حاضر با داده های قبلی [USNDB، انتشار 28، فیلیپس، K.M. و هرچه، آر. ]. کل فیتواسترول های گزارش شده در خرید آجیل و خشکبار یا مجموع β-سیتوسترول، کامپسترول، و استیگماسترول مشخص نشده است. در مطالعه فیلیپس، K.M، کل فیتواسترول ها شامل β-سیتوسترول، کامپسترول، استیگماسترول، Δ5-اوناسترول، سیتوستانول، کامپستانول و 10 استرول ناشناخته بود. در مطالعه حاضر، کل فیتواسترول ها شامل کامپسترول آزاد و استری شده، کامپستانول، استیگماسترول،آجیل بهترین شفا

کارایی مهم آجیل مرغوب و ارزان چگونه می باشد؟

خرید آجیل و خشکبارسیتوسترول، α-اسپیناسترول، آجیل ، سیکلوآرتانول، سیکلوآرتنول و 24-متیلن سیکلوآرتنول بود. در مطالعه هریک، آنها فیتواسترول‌های آزاد و استرول‌ها/استنول‌های آزاد و استرهای اسید چرب استریل را در آجیل خریداری‌شده در آلمان از طریق LC-GC آنلاین تعیین کردند.

و فناوری غذایی 100 (2019) 355–361 و (Esche, Müller, et al., 2013; ajilbehtarinshafa et al., 2005). به خرید آجیل خشکبارکلی، محتوای کل فیتوسترول در این چهار گزارش ممکن است به دلیل آجیل ارزان در روش‌های آنالیز، آماده‌سازی و مواد خام متفاوت باشد. اگرچه داده‌های مربوط به هسته تخمه آفتابگردان در USNDB به طور قابل‌توجهی بالاتر بود، سایر مقادیر فیتواسترول کل نسبتاً مشابه بودند. در همین حال، مقادیر حاصل از مطالعه فیلیپس و همکاران برای تقریباً تمام آجیل ها و دانه ها بالاتر بود، احتمالاً زیرا آنها همچنین

استرول های ناشناخته را با استفاده از GC-MS محاسبه کردند. فیتواسترول کل تعیین شده توسط فیلیپس و همکاران. در هسته دانه کدو تنبل آجیل ارزان میلی گرم در خرید آجیل و خشکبارگرم بود که در این میان استرول های ناشناخته 241 میلی گرم در 100 گرم بود که نشان می دهد فیتواسترول های اصلی در هسته تخم کدو β-سیتوسترول نبودند که با مطالعه ما مطابقت داشت. در مطالعه ما، α-اسپیناسترول فیتواسترول اصلی در هسته کدو و هندوانه بود. با این حال، هنوز تعداد زیادی فیتواسترول ناشناخته در هسته دانه کدو تنبل وجود دارد که نیاز به تجزیه و تحلیل دارند.

آجیل های ارزان چگونه می تواند موجب افزایش رشد شود؟

مطالعات اندکی ترکیب فیتوسترول‌های آزاد و استری‌شده را در مغزها و دانه‌ها گزارش کردند، اما برخی ترکیب فیتوسترول‌های آزاد و استری‌شده را در روغن‌های گیاهی گزارش خرید آجیل و خشکبار, غلات و حبوبات. پیرونن، لیندسی، میتینن، تویوو و لامپی، 2000). فیتواسترول های آزاد در روغن ها به طور قابل توجهی متفاوت بود. به عنوان مثال، در روغن‌های ذرت، کانولا و آووکادو، فیتواسترول‌های آزاد تقریباً 33 تا 38 درصد هستند. در همین حال، در آجیل 2

روغن‌های سویا، زیتون و آفتابگردان، فیتواسترول‌های آزاد تقریباً 82-57 درصد هستند (Piironen et al., 2000). پالایش یا هیدروژناسیون محصولات کشاورزی ممکن است باعث افزایش استرول های استری و کاهش کل استرول ها شود (فیلیپس و خرید آجیل و خشکبار ، 2002). طبق نتایج ما، فیتواسترول‌های موجود در آجیل و دانه‌ها عمدتاً به شکل آزاد بودند که از 54.1٪ تا 77.2٪ متغیر بود که با گزارش (Esche, Müller, et al., 2013) مطابقت داشت.

آجیل 2

وجود آجیل ارزان چگونه می تواند هر نوع بیماری را درمان کند؟

ساختار و اشکال فیتواسترول ها بر اثر بیولوژیکی آنها تأثیر گذاشت. فیتواسترول های رایگان در کاهش بازیابی لنفاوی کلسترول نشاندار شده رادیویی داده شده به معده نسبت به فیتوسترول اولئات مؤثرتر بودند (Kobayashi, Hamada, Goto, آجیل بهترین شفا, & Ikeda, 2008). در مقایسه با فیتواسترول‌ها، استانول‌های گیاهی خرید آجیل و خشکباربهتری در کاهش مجدد محتوای LDL-C در دراز مدت بودند، زیرا بر سنتز اسید صفراوی تأثیری نداشتند آجیل ارزان و ممکن است غلظت 7β را کاهش

دهند. -OH-campesterol و 7-keto-campesterol (Baumgartner, Mensink, Husche, Lutjohann, & Plat, 2013). استرول های 4،4-دی-متیل در کاهش TC در مقایسه با استرول های ajilbehtarinshafa کمی کمتر موثر هستند (Trautwein et al., 200). 2). فواید سلامتی آجیل و دانه‌ها را می‌توان به ترکیبات فعال زیستی آن‌ها نسبت داد، مانند فیبر غذایی و چربی‌های غیراشباع چندگانه، که می‌توانند غلظت کلسترول را کاهش دهند (Sabaté، Oda، & Ros, 2010) و پراکسیداسیون لیپیدی (Jenkins et al., 2007). . فیتوسترول یک ترکیب زیست فعال آجیل ارزان و یکی از عملکردهای اصلی آن کاهش LDL-C است. مطالعات اخیر نشان می دهد

سوالات متداول در مورد اجیل های مرغوب و خوب ارزان چیست؟

که فیتوسترول همراه با داروهای کاهش دهنده

چربی می تواند سطح کلسترول تام و LDL-C را

خرید آجیل و خشکبار در بیماران کاهش دهد (گومز و همکاران، 2

017؛ اس.؛ هان و همکاران، 2016). اسیدهای

آجیل ارزان چرب امگا 3 در کاهش TG بسیار موثر هستند

ما ممکن است باعث افزایش LDL شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *