آجیل ارزان ، دی. وی.، سندرز، آر. ا.، استوجانوویچ، م.، تالمج، دی. اچ.، ابرهارت، بی. ال.، ایوالد، دی. ک.، . مکانیسم تشکیل آکریل آمید در غذاهای گرم شده مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 51 (16)، 4782-4787. تحقیقات و خلاصه حرفه ای
عنوان | 17 اسفند 15 |
---|---|
نویسنده | فرناز خالقی |
دپارتمان | اوج شید |
تعداد کلمات | 1074 کلمه |
مدت زمان مطالعه | 10 دقیقه |
فهرست مطالب
محتوای ویتامین K آجیل و میوه ها در رژیم غذایی ایالات متحده
هر نمونه ترکیبی از واحدهای بهدستآمده از 12 تا
آجیل ارزادر دانشگاه تافتز، بوستون، MA، جایی که آنها تا زمان تجزیه
فهرست تصاویر
محتوای ویتامین K آجیل و میوه ها در رژیم غذایی ایالات متحده
خرید انلاین آجیل با کیفیت ارزان . هایتوویتز، ام اس. سوزان ای. گبهاردت، ام اس. جیمز دبلیو پیترسون، دکترا. سارا ال. بوث، دکترا تعداد غذاهای تجزیه و تحلیل شده و نمایش جغرافیایی و فصلی ضعیف. آجیل ارزان گسترش و بهبود پایگاه داده ترکیب مواد غذایی ایالات متحده برای همه مواد مغذی، برنامه ملی تجزیه و تحلیل غذا و مواد مغذی یک سیستم یکپارچه را برای شناسایی غذاها و مواد مغذی، نمونهبرداری از غذا و تجزیه و تحلیل شیمیایی در سال آجیل بهترین شفا آغاز کرد.
(8). تقریباً 1000 غذا به عنوان عوامل مهم مواد مغذی در تأمین خواص آجیل و بادام زمینی ارزان ، از جمله آجیل و میوه، شناسایی شدند. هدف از این مطالعه ارائه اطلاعات دقیق و جامع ترکیب مواد غذایی ویتامین K برای آجیل و میوه ها بود. چکیده ارزیابی میزان دریافتی ویتامین K آجیل ارزان رژیم غذایی با داده های ناقص ترکیب مواد غذایی ویتامین K برای عرضه مواد غذایی ایالات متحده محدود شده است. غلظت فیلوکینون (ویتامین K1) آجیل (n 76) و میوه ها (n ajilbehtarinshafa ) توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا تعیین شد.
هر نمونه ترکیبی از واحدهای بهدستآمده از 12 تا
فواید آجیل بسیار ارزان نشان میدهد که نمایش جغرافیایی عرضه غذای ایالات متحده را ارائه میدهد. به استثنای آجیل کاج و بادام هندی که به ترتیب حاوی 53.9 و 34.8 میلی گرم فیلوکینون در 100 گرم آجیل هستند، آجیل منابع غذایی مهمی برای ویتامین K نیستند. به همین ترتیب، بیشتر میوه ها منابع مهم ویتامین آجیل ارزان نیستند. ، به استثنای برخی از انواع توت ها، میوه های سبز و آلو. برنامهریزی منو برای بیمارانی که وارفارین مصرف میکنند میتواند شامل یک رژیم غذایی سالم از جمله میوهها و آجیل باشد، بدون اینکه ثبات درمان ضد انعقاد خوراکی آنها به خطر بیفتد. J Am Diet Assoc. 2003؛ 103: 1650-1652. آجیل مرغوب 1
آجیل ارزان و روش ها نمونههای غذای مورد استفاده در این مطالعه
از آزمایشگاه دادههای مغذی لیست آجیل خیلی ارزان به عنوان بخشی از برنامه ملی تجزیه و تحلیل غذا و مواد مغذی، که در جای دیگری توضیح داده شده است، به دست آمد. میوه ها و آجیل ها در 12 مکان در دو زمان مختلف، به عنوان پاس 1 و پاس 2 نمونه برداری شدند. نمونه ها همگن شدند و یک کامپوزیت برای ایجاد چهار نمونه منطقه ای برای هر پاس ساخته شد. این نمونه ها در مرکز کنترل آزمایشگاهی تجزیه و تحلیل مواد غذایی واقع در مؤسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی، آجیل ارزا ، ویرجینیا پردازش شدند و به صورت منجمد به آزمایشگاه ویتامین K ارسال شدند.
ایتامین K یک کوفاکتور ضروری برای تبدیل اسید گلوتامیک
آجیل ارزان به باقی ماندههای گاما کربوکسی گلوتامیک اسید (Gla) در پروتئینهای وابسته به ویتامین K، از جمله فاکتورهای هموستاز II، VII، IX، X و پروتئینهای C است. و اس
(1). وارفارین، یک ضد انعقاد خوراکی که برای پیشگیری
خرید انلاین آجیل با کیفیت ارزان بیماری ترومبوآمبولیک تجویز میشود، بازیافت طبیعی ویتامین K در کبد را مختل میکند. با این حال، افزایش مقادیر ویتامین K مصرف شده در رژیم غذایی می تواند اثر ضد انعقادی وارفارین را با عمل از طریق یک مسیر آنزیمی جایگزین معکوس کند (2). اگرچه مصرف مداوم ویتامین K آجیل بهترین شفا رژیم غذایی برای تقویت ضد انعقاد آجیل ارزان پایدار توصیه می شود، اما دستیابی به یک آجیل مرغوب 2
با توجه به اطلاعات محدود ترکیب مواد غذایی موجود برای خواص آجیل و بادام زمینی ارزان ویتامین، مصرف این ویتامین ممکن است دشوار باشد (3). این می تواند به ویژه هنگام طراحی رژیم های غذایی که مطابق با دستورالعمل های غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) مشکل ساز باشد. (ajilbehtarinshafa )، که الگوهای غذایی سالم از جمله مصرف آجیل و میوه ها را توصیه می کنند از زمان انتشار یک جدول موقت بازنگری شده فواید آجیل بسیار ارزان برای فیلوکی-نون (ویتامین K1) (5)، این ماده مغذی در تعدادی از پایگاه های داده ترکیب مواد غذایی در ایالات متحده (3) و چندین کشور اروپایی (6،7) گنجانده شده است. با وجود این پیشرفتها، هنوز نقاط ضعفی در دادههای ترکیب غذا وجود دارد، از جمله نقاط ضعف فاز جامد دوم روی ستونهای C18، همانطور که در جای دیگر توضیح داده شد
آجیل ارزان در دانشگاه تافتز، بوستون، MA، جایی که آنها تا زمان تجزیه
و تحلیل در دمای 80 درجه سانتیگراد نگهداری شدند.
دو شکل از ویتامین K، فیلوکینون و 2،3-دی هیدروفیلوکینون،
با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا با فاز معکوس لیست آجیل خیلی ارزان
که در جاهای دیگر توضیح داده شده است، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند
تمام غذاها با استخراج اولیه هگز-آن و به دنبال آن استخراج فاز جامد
روی ستونهای سیلیکا پردازش شدند. نمونههای آجیل همچنین به استخراج آجیل ارزان