آجیل ارزان, بادام زمینی دو آتیشه

4 خواص بادام زمینی دو آتیشه در # سلامت افراد!

آجیل ارزان | بادام زمینی دو آتیشه | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

عنوان دلایل تفت دادن آجیل چیست و چه تاثیری بر آجیل ارزان دارد
دپارتمان اوج شید
نویسنده علی عبادی
تعداد کلمات 1069 کلمه
زمان مطالعه 10 دقیقه

فهرست عناوین:

دلایل تفت دادن آجیل چیست و چه تاثیری بر آجیل ارزان دارد:

آیا زمان و حرارت بر روی مواد موجود در آجیل موثرند؟

آجیل تفت داده مصرف کنیم یا مصرف نکنیم مسئله این است؟

کدام نوع آجیل (خام یا بو داده) را انتخاب کنیم تا سالم بمانیم؟

فهرست تصاویر:

شکل 1: آجیل ارزان

شکل 2 :بادام زمینی دو آتیشه

دلایل تفت دادن آجیل چیست و چه تاثیری بر آجیل ارزان دارد:

عمل تفت دادن به منظور تغییر بو ، طعم و بافت صورت میگیرد. برای بو دادن آجیل باید آنها بصورت با پوست یا بدون پوست را در معرض حرارت قرار دهیم. البته گاهی این عمل را برای جدا کردن پوست آجیل ها (مانند بادام زمینی ) صورت میدهند. بو دادن آجیل میتواند با روغن یا بدون روغن صورت بگیرد. البته خیلی بهتر است عمل تفت دادن آجیل با حرارت غیر مستقیم بصورت مثال در ماکروویو صورت پذیرد. ماکروویو با امواج رادیویی باعث افزایش ارتعاشات ملکولی و بالا رفتن حرارت و تبخیر آب میگردد. در فروشگاه آجیل ارزان شما میتوانید انواع آجیل های تازه بو داده را تهیه فرمائید. عمل تفت دادن باعث تغییر در ترکیبات شیمایی آجیل میگردد. میزان حرارت و مدت زمان بو دادن میتواند تغییرات مختلفی بر روی مواد درون آجیل داشته باشد. بادام زمینی دو آتیشه نمونه ای از تفت دادن و مزه دار کردن آجیل است.

از آنجایی که پرداختن به تاثیرات منفی حرارت بالا در تفت دادن خارج از حوصله این مقاله است. فقط به ذکر این مطلب بسنده مینمایم که آجیل تفت داده شده با حرارت بالا برای سلامت مضر میباشد. زیرا باعث بوجود آمدن رادیکال آزاد شده و همانطور که میدانید این رادیکالها عامل پیری و سرطان میباشند. با خرید آجیل بو داده از سایت آجیل بهترین شفا میتوانید از سلامت آن اطمینان حاصل نمائید. آجیل بو داده قسمتی از رطوبت خود را از دست داده و چربی و کالری آن کمی بیشتر میشود. در سایت ajilbehtarinshafa انواع آجیل بهداشتی بفروش میرسد. میزان پروتئین و هیدروکربن در هر دو یکسان بوده. تفت داد میتواند باعث تغییر در ساختار شیمیایی لیپید های آجیل میتواند آنها برای اکسیده شدن مستعد تر کند. مواد مغذی دیگر در آجیل های مختلف امکان دارد تغییر کند. در اینجا شکل 1: آجیل ارزان را مشاهده فرمائید.

آیا زمان و حرارت بر روی مواد موجود در آجیل موثرند؟

در جریان تفت دادن آجیل یکسری از مواد مغذی آن ممکن است آسیب ببیند که میتوان موارد ذیل اشاره کرد. لیپیدها ،آنتی اکسیدان ها ویتامین هایی چون تیامین، کاروتینوئیدها و ویتامین E ممکن است در اثر حرارت دچار نقصان شوند. بادام زمینی دو آتیشه به دلیل بو داده شدن با حرارت کم در مدت زمان مناسب دارای طعم و بو و خواص عالی میباشد. البته این اثرات تابعی از دما ، مدت زمان هستند. البته نوع آجیلی که تفت میدهید نیز مهم میباشد. در کل بسیار بهتر است بو دادن را با دمای پائین و کوتاه مدت تفت دهید. حرارت بالا باعث اکسید شدن مواد ، ایجاد رادیکال آزاد و کاهش آنتی اکسیدان ها میگردد. لذا پیشنهاد میشود آجیل تفت داده شده را فروشگاههای معتبر خرید نمائید.

آجیل ارزان | بادام زمینی دو آتیشه | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

آجیل ارزان | بادام زمینی دو آتیشه | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

شکل 1: آجیل ارزان

آجیل تفت داده مصرف کنیم یا مصرف نکنیم مسئله این است؟

سایت آجیل ارزان آجیل های تفت داده دارای پروانه بهداشتی رابرای فروش عرضه میکند. طی فرآیندبو دادن تغییراتی در مواد موجود در آجیل صورت میگیرد. درسایت بادام زمینی دو آتیشه شما میتوانید انواع آجیل بوداده که تحت آزمایشات بهداشتی قرار گرفتند را تهیه کنید. سایت بادام زمینی دو آتیشه یکی از معتبر ترین سایتها فوشگاه آجیل در ایران است.  که باعث تغییرات مطلوبی در طعم ،بو و رنگ آجیل ها میگردد اما عمل بو دادن میتواند. باعث ایجاد اثرات نامطلوب بر روی مواد مغذی آجیل و ایجاد مواد مضر برای سلامت شود. و یا باعث از بین رفتن یا کاهش میزان برخی از مواد مفید آجیل گردد. خرید آجیل بو داده از فروشگاه اینترنتی آجیل ارزان راهی مطمئن برای خرید آجیل سالم است. اما همانگونه که گفته شد نوع آجیل ،حرارت و مدت زمان حرارت دادن بسیار مهم هستند. در اینجا شکل 2 :بادام زمینی دو آتیشه را مشاهده میکنید.

 

برای آشنایی بیشتر با آجیل ها و خواص آنها میتوانید به سایت آجیل بهترین شفا مراجعه فرمائید. بطوری که اگر بو دادن در حرارت کم در مدت زمانی کوتاه و یا با حرارت غیر مستقیم  صورت گیرد. مانع بوجود آمدن اثرات نامطلوب در آجیل میشود. سایت بادام زمینی دو آتیشه فروشنده انواع آجیل بهداشتی و سالم در ایران میباشد. شما را به بازدید ازسایت ajilbehtarinshafa دعوت مینمائيم.  اما از سوی دیگر آجیل خام نیز ممکن است حاوی میکروارگانیسم های بیماری زا باشد. که این میکروارگانیسم ها تهدید بزرگی برای سلامت محسوب میگردند. در آجیل های خام ممکن است حاوی باکتری های سالمونلا (عامل حصبه یا همان تب تیفوئیدی) ،اشرشیا بوده. ویا قارچ اسپرژیلوس که عامل تولید افلاتوکسین است را در خود داشته باشند. پس تنها میتوان گفت بهترین راه تهیه آجیل از فروشگاه های معتبر و بهداشتی است.

آجیل ارزان | بادام زمینی دو آتیشه | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

آجیل ارزان | بادام زمینی دو آتیشه | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

آجیل ارزان | بادام زمینی دو آتیشه | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa

شکل 2 :بادام زمینی دو آتیشه

کدام نوع آجیل (خام یا بو داده) را انتخاب کنیم تا سالم بمانیم؟

مصرف آجیل خام و چه بو معایب و مزایای خاص خود را دارند که در بالا به آنها اشاره نمودیم. اما فارغ از نوع آجیل یا خام و بو داده بودن آن چیزی که باید مد نظر داشت. برای خرید آجیل سالم و بهداشتی به سایت بادام زمینی دو آتیشه مراجعه نمائید. این مطلب است که خرید آجیل باید از فروشگاه های معتبر و دارای پروانه بهداشتی صورت گیرد. زیرا دراین فروشگاه ها آجیل هایی که مورد آزمایش قرارگرفته و سلامت آن توسط اداره بهداشت تائید شده عرضه میگردد.

 

سوالات

مصرف آجیل بو داده به چه دلیل بیشتر مورد اقبال عمومی قرار میگیرد؟

بو دادن آجیل به دلیل آنکه در اثر حرارت سلسله واکنشهای شیمایی در آن صورت میگیرد. با نام واکنش میلارد باعث خوش بو و طعم شدن آجیل میگردد. همچنین رنگ آن نیز جذاب تر میگردد همچنین بافت آجیل ترد و نرم میشود.

مصرف آجیل بو داده بهتر است یا آجیل خام؟

برای این سئوال نمیشود جوابی قاطعانه پیدا کرد هر کدام از آنها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند.

مهمترین نکته در خرید آجیل چیست؟

مهمترین نکته در تهیه آجیل این است که آجیل را از فروشگاه های معتبر و بهداشتی خریداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *