آجیل ارزان | خرید چیپس با طعم مرغ | آجیل بهترین شفا | ajilbehtarinshafa
عنوان | غذای ارگانیک و غذای فرآوری شده |
---|---|
نویسنده | کیان کیانی |
دپارتمان | اوج شید |
تعداد کلمات | 971 کلمه |
مدت زمان مطالعه | 9 دقیقه |
فهرست مطالب
غذای ارگانیک در مقابل غذای فرآوری شده برای سالها
آنتوسیانین سیانیدین، دلفینیدین، مالویدین، پلارگونیدین، پئونیدین، پتونیدین استیلبن رسوراترول
و آنهایی که در شرایط معمولی رشد میکنند، نشان نداد
غذای ارگانیک در مقابل غذای فرآوری شده برای سالها
آجیل بهترین شفا رسانهها و همچنین گیاهپزشکان از این موضوع حمایت میکنند آجیل ارزان که مصرف غذاهای ارگانیک سالمتر از خوردن غذاهای فرآوریشده است. خرید چیپس با طعم مرغ این محصولات غذایی در بازار به سرعت در حال به دست آوردن سهم بازار در جامعه امروزی هستند ajilbehtarinshafa زیرا مصرف کنندگان مایلند
برای غذاهایی که ایمن تر، سالم تر و مغذی تر از غذاهای معمولی هستند، قیمت های بالاتری بپردازند. به طور کلی، می توان فرض کرد که غذاهایی که به صورت ارگانیک رشد می کنند. نباید حاوی آفت کش ها و سایر مواد شیمیایی مضر باشند و باید دارای مواد مغذی بیشتری نسبت به غذاهایی که در مزارع در شرایط کشاورزی معمولی کشت می شوند، باشد. وضعیت فعلی تحقیقات نشان میدهد که اگرچه غذای رشد شده در خرید چیپس با طعم مرغ شرایط ارگانیک ممکن است. مغذیتر باشد، اما کیفیت غذا به شرایط کشاورزی، آب و هوا و کیفیت دانهها نیز بستگی دارد.در ادامه به شکل 1 آجیل ارزان مراجعه کنید.
در حالی که برخی گزارشها نشان دادهاند که غذاهای ارگانیک مغذیتر از غذاهای معمولی هستند، گزارشهای دیگر هیچ مزیت تغذیهای برای غذاهای ارگانیک پیدا نکردهاند. در یک گزارش، نویسندگان آنتیاکسیدانهای موجود در فلفل دلمهای شیرین را که در شرایط رشد ارگانیک و معمولی رشد میکنند، مقایسه کردند. و مشاهده کردند که فلفل دلمهای شیرین که بهصورت ارگانیک رشد میکند، سطح آنتیاکسیدانهایی مانند کاروتنوئیدها و ترکیبات فنولی و همچنین ویتامین C را افزایش میدهد. آجیل ارزان غذای ارگانیک در مقابل غذای خرید چیپس با طعم مرغ فرآوری شده. 215 جدول 12.4 آنتی اکسیدان های اصلی در گیاهان ترکیبات انفرادی کلاس آنتی اکسیدان ویتامین های آنتی اکسیدان ویتامین C، بتا کاروتن (پرو ویتامین A)، ویتامین E ترکیبات فنلیفلاونول ها کوئرستین، کامفرول، میریستین، ایزورامنتین Flavan-3-ols کاتچین، اپی کاتچین، اپی کاتچین-3-گالات.
آنتوسیانین سیانیدین، دلفینیدین، مالویدین، پلارگونیدین، آجیل ارزان
اسیدهای فنولیک / استرها مشتقات هیدروکسی بنزوئیک اسید (p-hydroxybenzoic، gallic, وانیلیک، اسید سیرینگیک و غیره). مشتقات هیدروکسی سینامیک اسید کورکومین؛ کلروژنیک، آجیل ارزان، فرولیک، سیناپیک، کافئیک خرید چیپس با طعم مرغ اسید و غیره). به فلفل شیرین مرسوم کشت شده [15]. هالمن [16] تأثیر سیستمهای کشت ارگانیک و متعارف را بر ارزش غذایی و محتوای ترکیبات فعال زیستی در انواع منتخب گوجهفرنگی بررسی کرد. و مشاهده کرد که گوجهفرنگیهایی که بهصورت ارگانیک رشد میکنند، ویتامین C و آنتیاکسیدان بیشتری نسبت به آنهایی که در شرایط معمولی رشد میکنند، دارند. هانتر و همکاران [17] محتوای ریز مغذی مواد غذایی تولید شده در شرایط کشاورزی ارگانیک و مرسوم را ارزیابی کرد. و به این نتیجه رسید آجیل بهترین شفا که مواد غذایی تولید شده به صورت ارگانیک اغلب دارای محتوای ریز مغذی بالاتری آجیل ارزان در مقایسه با غذاهایی که با استفاده از روشهای کشاورزی مرسوم رشد میکنند دارند. خرید چیپس با طعم مرغ
محتوای ریز مغذی ها به طور متوسط 5.7٪ در غذاهای ارگانیک بیشتر بود. رایگون و همکاران [18] گزارش کردند ajilbehtarinshafa که بادمجان رشد یافته ارگانیک دارای غلظت های بالاتری از پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آنتی اکسیدان ها (ترکیبات فنلی کل) نسبت به بادمجان های کشت شده. در شرایط معمولی است. آجیل ارزان هالمن و همکاران [19] مشاهده کردند. که آب گوجه فرنگی ارگانیک حاوی بتاکاروتن، اسید کلروژنیک. و روتین و همچنین اسیدهای فنولیک کل، اسید گالیک، اسید p-کوماریک، فلاونوئیدهای کل، کورستین 3-O-گلوکزید و کورستین به طور قابل توجهی بیشتر است. آب گوجه فرنگی غیر ارگانیک با این حال، مطالعه دیگری تفاوتی در محتوای ترکیبات فعال زیستی در گوجهفرنگیهایی که در شرایط ارگانیک رشد میکنند. در ادامه به شکل 2 خرید چیپس با طعم مرغ مراجعه کنید.
و آنهایی که در شرایط معمولی رشد میکنند، آجیل ارزان نشان نداد
[20]. بریویبا و همکاران [21] محتوای ترکیبات پلی فنولی آنتی اکسیدانی را در سیب های ارگانیک و معمولی مقایسه کرد. و هیچ تفاوتی در محتوای آنتی اکسیدانی بین آجیل ارزان سیب های ارگانیک و معمولی مشاهده نکرد. 216 فصل 12: میوه ها، خرید چیپس با طعم مرغ سبزیجات و آجیل 308میکرومتر بر گرم وزن تر در سیب های پرورش یافته. ارگانیک و 321 میکرومتر بر گرم در سیب های معمولی). مصرف سیب های ارگانیک در مقایسه با سیب های معمولی توسط داوطلبان هیچ تغییر قابل توجهی در ظرفیت آنتی اکسیدانی خون که با پارامترهای مختلف اندازه گیری می شود. و همچنین محافظت در برابر آسیب DNA ایجاد نمی کند. فاکس و همکاران [22] اشاره کرد. که تولید گوشت گاو ارگانیک و طبیعی به دلیل تقاضای بالای مصرف کنندگان به طور فزاینده ای محبوب می شود.
تفاوت اصلی بین گوشت گاو پرورش یافته ارگانیک و گوشت خرید چیپس با طعم مرغ گاو معمولی استفاده از آنتی بیوتیک ها و هورمون های محرک رشد. در گوشت گاو پرورش یافته معمولی است. نویسندگان نتیجه گرفتند. با این حال، در مطالعه دیگری، نویسندگان مشاهده کردند. که اگر یک پاتوژن منتقله از غذا در یک غذا وجود داشته باشد، آجیل بهترین شفا معمولاً مواد غذایی ارگانیک (بدون آنتیبیوتیک) ایمنتر هستند، زیرا باکتریها به آنتیبیوتیکها حساس هستند، در حالی که باکتریهای موجود در غذاهای معمولی ممکن است آجیل ارزان به برخی از مواد غذایی مقاوم باشند. آنتی بیوتیک ها [23]. ajilbehtarinshafa
تفاوت اصلی گوشت گاو پرورش یافته ارگانیک و گوشت گاو معمولی در چیست؟
استفاده از آنتی بیوتیک ها و هورمون های محرک رشد.
محتوای ریز مغذی ها در چه غذایی بیشتر است؟
در غذاهای ارگانیک بیشتر است.
در چه نوع غذاهایی آفت کش ها و مواد شیمیایی وجود ندارد؟
در غذا های ارگانیک.